Workshop schilderen

Twee keer per jaar organiseer ik een workshop om portretten of stillevens te schilderen. Hieronder informatie over het programma van een workshop portret schilderen.

Workshop portret schilderen:

Korte introductie over het leven en werk van de kunstenaars Frida Kahlo, Paul Gauguin en Oskar Kokoschka met natuurlijk de nadruk op de manier waarop zij portretten schilderden.

Vol inspiratie ga je dan aan de slag met het schetsen van een gezicht aan de hand van een foto. Als tweede stap ga je aan de slag met acrylverf en schep je een portret vol van kleur en licht.

Daarnaast combineer ik in elke workshop het plezier om te tekenen en schilderen met  het plezier van een geheel verzorgde lunch of maaltijd met typische Latijns Amerikaanse gerechten.

Prijs : €70

Inclusief: materialen en Latijns Amerikaanse maaltijd.

Geïnteresseerd in een workshop portret schilderen, of toch liever een workshop stillevens ? neem contact met mij op via het contactenformulier op de website.

Daarnaast is er altijd de mogelijkheid voor een vriendengroep om los van de bovengenoemde twee workshops een workshop te organiseren.